İstanbul nakliyat

İstanbulda hizmet veren nakliyatçılar gün geçtikçe artmaktadır. Buna neden olan en önemli etken müşteriler yani tüketicilerdir. 
Bilinçsiz tüketicilerin tercih talep etmesi sonuçu her kamyoneti olan bir nakliyat hizmeti vermektedir. Sigortasız uydurma bir araçla ve bilinçsiz taşınan eşyalar tamamen sizin şansınıza kalmış bir şekilde taşınmaktadır. 
Güvenilir nakliyat hizmeti veren yıldırım nakliyat Herşeyden önce düzgün ve güvenli bir nakliyat hizmeti vermektedir. Nakliyat denince akla zaten yıldırım nakliyat gelir :)

Nakliyat hizmeti şu şekilde gerçekleşmelidir lütfen dikkat ediniz 

1-  Ekspertiz tarafından gelinip eşya incelenmesi ve bina incelenmesi yapılır. Ekspertiz nedir ? Görevi Nedir ? diyorsanız  Ekspertiz eşyaları tespit eder ki sigorta işleminde tek tek kaleme alınsız herhangı bir durumda mağdur kalmayın parasını alın eşyalarınızın. Birde Nakliyat firmasının Eşyalarını nasıltaşıyacagını hangı araçlara hangı elemanlara gerek duyuldugunu hangı uzman ekip ile taşınmasını gerektiğini hesaplar.

2- Anlaşma sağlandığı taktirde anlaşılan zaman birimleri içinde uzman ekip gelir bütün eşyaların sökülmesi yapılır uygun olarak ambalajlanıp paketlenir . Asansör gerekiyor ise asansörlü nakliyat hizmeti Gerekmiyor ise porffesional ekip ile taşınma işlemi gerçekleşir.

3.Araçlar tamamen nakliyat hizmeti için tasarlanmış araçlardır kapalı yağmur ve taşınma sırasında oluşabilecek hasarı önlemek için önlemleri alınmış olmalıdır.


4- Taşındığınız yere gene gerekiyor ise asansörle gerekmiyor ise normal yollar ile nakliyat hizmeti gerçekleşir . Paketler açılır ekiplerimiz tarafından  Açılan paketlerin montajı gerçekleşir ve son olarak anahtar teslim olacak şekilde eviniz teslim edilir.

Bu aşamalar olcak şekilde olmalıdır nakliyat parça eşya yada parça nakliyat hizmetimizde vardır. lütfen vergi kaçıran herhangi bir sorun yaşadığınızda muhattap olamayacagınız insanlar ile çalışmayın ! 

KAliteli ve güvenli nakliyat hizmetinin tek adresi İstanbul evden eve nakliyat.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ZEYTİNBURNU EVDEN EVE NAKLİYAT

SİGORTALI NAKLİYAT - SİGORTALI TAŞIMACILIK

YÜKSEK KATLARA ASANSÖRLÜ NAKLİYAT NASIL YAPILIR?