SİGORTALI NAKLİYAT

#SİGORTALINAKLİYAT
http://www.yildirimnakliyat.com/sigortali-nakliyat
Sigortalı eşya taşıma alanında ilk girişimde bulunan nakliyat firmamız, Uzun yıllan bu alanda ciddi araştırmalar yapmış ve en geniş kapsamda nakliyat sigortası yapan kurumlarla uzun soluklu iş ortaklıkları kurmuş bir nakliyat firmasıdır. Sigortalanan eşyalarınız nakliyat esnasında ayrı bir güvence altına alınma durumuna tabi tutulacaktır. Nakliyat sözleşmelerinizde geniş kapsamda verilecek nakliye hizmetlerinin yazması ve eşyanın zarar görmesi durumunda tüm zarar nakliyat firması aracılığında karşılanacaktır ibaresi yeterli olmadığından, Nakliyat sigortası ile güvence altına alınma durumu dahada etkili olacaktır. Sigorta poliçesi kapsamı en geniş yapıda olan poliçemiz hakkında genel olarak bilgi vermek gerekir ise, Nakliyat esnasında bir eşyanın zarar görmesi durumunda oluşabilecek hasarın yada maddi zararın sigorta kapsamında mağduriyet giderilmesi durumudur. Fakat çok karıştırılan bir durum söz konusudur. Maddi değeri düşük olan örneğin bir su bardağınız taşınma esnasında kırılır ise bu zararın nakliyat sigortası aracılığında karşılanmasını bekleyemezsiniz. Yıldırım Evden Eve Nakliyat firması olarak bizler bu ufak çaplı zararları elden karşılayan ve müşterilerini mağdur bırakmayan bir nakliyat firmasıyız.Kara taşımacılığında nakliyat sigortası kapsamında zararın karşılanma durumu hakkında sizleri bilgilendirmek için bir kaç örnek vermek isteriz.
Örnek1: Eşya yüklemesi yapılırken maddi değeri 300 tl den fazla olan bir eşyanız nakliyat personeli tarafından kırılır veya zarar görürse tamamen firma çalışanı hatasından doğan zarar nakliyat firması tarafından ödeme yapılması gereken bir mağduriyet durumudur.
Örnek2: Eşyalarınız yeni adresinize teslim edilmek üzere yola çıktı ve yolda giden araç kaydı kaza yaptı. Araç devrilmesinden kaynaklı eşyalarınızda doğan bir zarar durumu söz konusu ise bu durumda sigorta şirketi tarafından ödenek yapılmaktadır.
Yukarıda yer alan 2 örnekten yola çıkarak bir çok farklı eşya üzerinde yorumlama ve örneklendirme yapılabilir. Taşınan eşyalarınızın zarar görmesi durumunda nakliyat firması mı zararımı karşılar yoksa sigorta şirketimi diye düşündüğünüzde bu örneklem arasından hangi kurumun zarar ödeneği yapacağının tespitini yapabilirsiniz.
#sigortalınakliye #sigortalıeşyataşıma #istanbulsigortalınakliyat


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ZEYTİNBURNU EVDEN EVE NAKLİYAT

SİGORTALI NAKLİYAT - SİGORTALI TAŞIMACILIK

YÜKSEK KATLARA ASANSÖRLÜ NAKLİYAT NASIL YAPILIR?