KADIKÖY EVDEN EVE NAKLİYAT

Tarihi dokusu ve canlılığı ile bilinen; Kadıköy ilçemizde uzun yıllar; Kadıköy evden eve nakliyat hizmeti veren firmamız sizlere deneyimli ekibi ve profesyonel nakliyat çalışanları ile sizlere kaliteli şekilde taşınma imkanı sunan firmamız sizlerin nakliyat işinde ustalıkla çözümler sunmaktadır. Nakliyat işinde; Marka haline gelen firmamız; Yıldırım ismi ile sizlere en güvenilir taşınma hizmetini eşyalarınızı taşırken önemsemesi ve değer vermesi ile yapmaktadır. Kadıköy evden eve eşya taşıma işinde sizlere her daim hizmet vermeyi hedefleyen firmamız, Kadıköy'de sayısızca müşteri portföyüne sağladığı nakliyat hizmetleri ile sizlerin her daim takdirini kazanmış ve bir sonraki taşınma ihtiyaçlarınızda akılda kalıcı şekilde verdiğimiz hizmetten ötürü eşyalarınızı her daim emanet edeceğiniz firma olarak'da akılda her daim kalmayı başarmış bir nakliyat firmasıdır.


Kadıköy ilçesinde nakliyat hizmeti almak istediğinizde sizlere; Yıldırım Nakliyat firması olarak, sağladığımız imkanlar aşağıdaki gibi yer almaktadır.

KADIKÖY SİGORTALI NAKLİYAT
Kadıköy nakliyat çalışmalarımızda, eşyalarını taşıdığımız müşterilerimizin taşınma öncesinde eşyalarını nakliyat sigortası ile sigortalama işlemi yapıyoruz. Bu sayede eşyalarınız en ufak zarar dahi görmemektedir.

KADIKÖY ASANSÖRLÜ NAKLİYAT
25. Kata kadar yükselen, Asansörlü nakliyat araçlarımız ile eşyalarınızı en sağlıklı şekilde taşıyoruz. Bu sistem özellikle yaz aylarında, Bina yapısı eşyanın taşınmasına müsait olmayan yapılarda tercih ettiğimiz, en modern taşınma yöntemidir.

Sizlerde kaliteli KADIKÖY EVDEN EVE NAKLİYAT hizmetleri için firmamızı tercih ederek memnun kalmak istiyor iseniz hemen bize ulaşın.


Anadolu Yakası Tel : 0216 464 0711 - 12  -  Avrupa Yakası Tel: 0212 273 2 555  Şirket Gsm No: 0532 632 44 12 
E-Mail : info@yildirimnakliyat.com
Adres : Kocayol Caddesi İbrahim Ağa Sokak No:14 Üst Bostancı - Kadıköy / İSTANBUL 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ZEYTİNBURNU EVDEN EVE NAKLİYAT

SİGORTALI NAKLİYAT - SİGORTALI TAŞIMACILIK

YÜKSEK KATLARA ASANSÖRLÜ NAKLİYAT NASIL YAPILIR?